Skip to content

Welkom!

Welkom op mijn blog over voeding en risico. Hier kunt u lezen waarom ik mij als criminoloog bezig houd met de risico’s van voeding; een niet alledaagse combinatie tenslotte. Door middel van een blog wil ik ten eerste de gevestigde of aanstaande criminologen wijzen op de relevantie van voeding ten aanzien van afwijkend of antisociaal gedrag. Ten tweede biedt dit iedereen die geinteresseerd is de mogelijkheid om mijn scriptie te downloaden. Een ieder heeft met voedsel van doen. Ook de problemen die hiermee gepaard gaan, krijgen wij allemaal op ons bordje. In de toekomst zal ik met enige regelmaat een stukje over dit probleem schrijven en op deze blog plaatsen. Voor nu is er in ieder geval voldoende leesvoer, en de koek is nog lang niet op! Groet Tom Ros

One Comment


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /domains/voedingenrisico.nl/DEFAULT/wp-content/themes/voedingenrisico/functions.php:183 Stack trace: #0 /domains/voedingenrisico.nl/DEFAULT/wp-content/themes/voedingenrisico/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /domains/voedingenrisico.nl/DEFAULT/wp-includes/comment-template.php(1472): require('/domains/voedin...') #2 /domains/voedingenrisico.nl/DEFAULT/wp-content/themes/voedingenrisico/single.php(41): comments_template() #3 /domains/voedingenrisico.nl/DEFAULT/wp-includes/template-loader.php(74): include('/domains/voedin...') #4 /domains/voedingenrisico.nl/DEFAULT/wp-blog-header.php(19): require_once('/domains/voedin...') #5 /domains/voedingenrisico.nl/DEFAULT/index.php(17): require('/domains/voedin...') #6 {main} thrown in /domains/voedingenrisico.nl/DEFAULT/wp-content/themes/voedingenrisico/functions.php on line 183